Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.



Pannon Egyetemi Könyvtár és Levéltár
Könyvesboltok, Kiadó, Nyomda
8200 Veszprém, Wartha V. u. 1., M. ép.
http://konyvtar.uni-pannon.hu
http://kiado-uni-pannon.hu
tel.:93/502-915
A Pannon Egyetem Nagykanizsai Kampuszán kapcsolattartó Zborovszky Zsuzsanna, könyvtáros

Tájékoztató a hallgatói jegyzetvásárlásokkal
kapcsolatban!

A Pannon Egyetemi Kiadó feladata, hogy az oktatáshoz szükséges tankönyveket megjelentesse és forgalmazza. Könyvesboltjainkban forgalmazzuk a kiadó által megjelentetett könyveket. Kaphatók még szótárak, nyelvkönyvek, szépirodalom, számítástechnikai, pedagógiai, környezetvédelmi és egyéb szakkönyvek, térképek, atlaszok, CD-k, DVD-k stb.
A boltban kapható könyveken kívül megrendelhetők más kiadók könyvei is.
A Kiadó katalógusa elérhető a kiado.uni-pannon.hu internet címen, ahol közvetlen internetes vásárlás is kezdeményezhető. Újonnan bevezetett szolgáltatásunk a Webshop, amely
a http://exlibris.vein.hu/webshop cím alatt található. A webshop csak regisztráció után vehető igénybe, melyhez szükség van a hallgatói kártyára.
Minden hallgató számára vonalkódos kártya készül, amely egyúttal a jövőben könyvtári olvasójegyként is fog szolgálni. Kérem, aki még nem vette fel a kártyáját feltétlen keressen fel a könyvtárban, nyitvatartási időben.
A hallgatói kártyával a Kiadó saját készítésű könyveit 20%-os kedvezménnyel lehet megvásárolni.
Ezen felül a kormány 147/2000 rendeletének és az Egyetemi Szabályzatban foglaltaknak megfelelően a nappali tagozatos államilag finanszírozott hallgatók könyvvásárlási támogatást is kapnak.
A vásárlás menete
● A hozzám eljuttatott megrendelő lista alapján. Minden esetben a megrendeléshez szükség van a következő adatokra: a dokumentum szerzője, címe, kiadója, a kiadás éve, a megrendelő neve, címe, neptun kódja vagy a hallgatói kártya száma, valamint e-mail címe. A lista leadható a könyvtárban, ill. e-mailben is – zborovszky.zsuzsanna@uni-pen.hu e-mail címre.



További felvilágosításért kérem keressenek az Egyetemi Könyvtárban!
Zborovszky Zsuzsanna
Pannon Egyetem Nagykanizsai Kampusz Könyvtára
A. ép. 108-as terem
tel.:93/502-915
e-mail: zborovszky.zsuzsanna@uni-pen.hu

Insert failed. Could not insert session data.